U Senegalu uhapšeno 30 migranata

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Avg.2018, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Senegalu uhapšeno 30 migranata

Senegalska policija uhapsila je danas oko 30 migranata koji su brodom iz Gambije krenuli ka Evropi, saopšteno je u Dakaru.

Neki putnici su uspeli da pobegnu, među kojima komandant broda, navela je policija  glavnog grada Senegala.

Migranti su nekada Atlantskim okeanom išli do Evrope, preko Kanarskih ostrva. Kasnije su migranti izabrali put preko Mediterana do Španije i Italije.

Zbog blokade u Libiji, gde obalska straža onemogućava migrantima da krenu s te obale, šverceri pokušavaju da ponađu nove puteve do Evrope.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

U Senegalu uhapšeno 30 migranata

Izvor: B92, 18.Avg.2018

Dakar -- Senegalska policija uhapsila je oko 30 migranata koji su brodom iz Gambije krenuli ka Evropi, saopšteno je u Dakaru...Neki putnici su uspeli da pobegnu, među kojima komandant broda, navela je policija glavnog grada Senegala...Migranti su nekada Atlantskim okeanom išli do Evrope, preko Kanarskih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.