U Rusiji nema opozicionih lidera

Izvor: Vostok.rs, 22.Apr.2013, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Rusiji nema opozicionih lidera

Sekretar za štampu predsednika Rusije Dmitrij Peskov, rekao je da se u ruskoj opoziciji nisu pojavili pravi lideri, i upozorava na preuveličavanje značaja "belolentovskog nezadovoljstva."

"Sa moje tačke gledišta, u opoziciji nema lidera, sposobnih da na sebe preuzmu odgovornost - rekao je Peskov u intervjuu za" Rusija-24 ". Konstruktivni dijalog je uvek tu, ali se on ne može voditi sa prazninom. Konstruktivni dijalog treba da se vodi sa nekim smislenim. Nadamo se da će se pre ili kasnije kod nas pojaviti takva opozicija. "

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Ruska opozicija je prazna i bez ideja

Izvor: Danas, 22.Apr.2013

Kremlj ne može da razgovara sa opozicijom u Rusiji jer je nemoguće voditi dijalog sa „prazninom“ bez ideja, rekao je juče portparol ruskog predsednika Vladimira Putina. „Po mom mišljenju, mi nemamo lidere opozicije koji su spremni da preuzmu odgovornost“, rekao je Dmitrij Peskov u intervjuu...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.