U Rusiji Dan žalosti

Izvor: RTV Pink, 06.Dec.2009, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Rusiji Dan žalosti

U požaru stradalo 112 osoba . . . U Rusiji je danas Dan žalosti zbog nesreće u kojoj je 112 osoba nastradalo u požaru u noćnom klubu u Permu, a istraga o uzrocima požara i mogućem nepoštovanju mera bezbednosti se nastavlja. .

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počele sahrane žrtava požara u noćnom klubu u Rusiji

Izvor: VOA, 07.Dec.2009, 12:00

Ožalošćeni u ruskom gradu Permu na Uralu prisustvovali su danas prvim sahranama žrtava požara u jednom noćnom klubu u kojem je stradalo najmanje 112 ljudi. Funkcioneri navode da bi broj mrtvih u požaru, koji se dogodio juče rano ujutru, ..

Nastavak na VOA...

U Rusiji Dan žalosti zbog smrti 112 osoba u požaru

Izvor: Blic, 07.Dec.2009

U Rusiji je danas Dan žalosti zbog nesreće u kojoj je 112 osoba nastradalo u požaru u noćnom klubu u Permu, a istraga o uzrocima požara i mogućem nepoštovanju mera bezbednosti se nastavlja.....U požaru, za koji ruski tužioci kažu da je bio najsmrtonosniji poslednjih decenija, povređeno je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.