Izvor: Vostok.rs, 07.Sep.2014, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Pskovu uhvaćen estonski špijun

07.09.2014. -

Federalna služba bezbednosti Rusije je pokazala snimak hapšenja estonskog državljanina koji se bavio špijunažom. Špijun je uhvaćen juče u Pskovskoj oblasti, prenosi TV kanal Rusija 24.

Privedeni saradnik obaveštajne službe Estonije Eston Kohver je imao sa sobom pištolj, pet hiljada evra i špijunsku audio tehniku.

U Estoniji kažu da su Kohvera otela nepoznata lica u petak ujutro na teritoriji Estonije, pored granice sa Rusijom, i da je bio na zadatku – sprečavao transgranični kriminal.

Izvor: Glas Rusije    

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusi zarobili estonskog špijuna?

Izvor: Press, 07.Sep.2014

U Talinu demantuju da je Kohver špijun uhapšen u Pskovskoj oblasti u Rusiji, već navode da je on u petak kidnapovan dok je kao policajac bio na zadatku sprečavanja transgraničnog kriminala delovao na teritoriji svoje zemlje.. . .. “Kohver je pritvoren, sprovode se potrebne istražne radnje”,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.