Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Jul.2023, 09:27

U Poljskoj uhapšen Ukrajinac zbog špijuniranja za Rusiju

Poljska Agencija unutrašnje bezbednosti uhapsila je Ukrajinca, još jednog člana razbijene špijunske grupe, koji je ruskim obaveštajnim agencijama predavao podatke o vojnim objektima i morskim lukama u Poljskoj, saopštio je danas ministar unutrašnjih poslova i administracije Marijuš Kaminjski.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Pritvoren još jedan; Sad ih je 15

Izvor: B92, 10.Jul.2023

Ministar policije Poljske Marijuš Kaminski, rekao je danas da je ta država pritvorila još jednog člana, kako je naveo, ruske špijunske mreže...Prema njegovim rečima, ukupan broj ljudi koji je pod istragom sada je 15...Poljska je saopštila da je postala glavna meta za ruske špijune i optužuje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.