U Peći čovek sahranjen po drugi put

Izvor: Danas, 05.Mar.2021, 20:35

U Peći čovek sahranjen po drugi put

Posmrtni ostaci Ranka Grujića, koji je poginuo u Juničkim planinama u NATO bombardovanju, sahranjeni su danas po drugi put, u Brestoviku kod Peći, jer je njegov grob 1999. godine raskopan i telo odneto, da bi posmrtni ostaci bili tek nedavno pronađeni, javio je portal Kossev, pozivajući se na vest Radio Goraždevca.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Brestoviku kod Peći po drugi put sahranjeni posmrtni ostaci Ranka Grujića

Izvor: RTS, 05.Mar.2021

Posmrtni ostaci Ranka Grujića, koji je poginuo u Juničkim planinama od NATO bombi, sahranjeni su u Brestoviku. Ranko Grujić je sahranjen za vreme rata, a njegov grob je 1999. godine raskopan i telo odneto. . Na sahrani su bili prisutni predstavnici komisije vlade republike...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.