Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Jul.2020, 12:56

U Nju Delhiju prvi put posle 49 dana manje od 1.000 zaraženih

U Nju Delhiju je danas, prvi put posle 49 dana, registrovano manje od 1.000 zaraženih koronavirusom, dok mnoge indijske savezne države poslednjih dana uvode mere u borbi protiv tog virusa.

Indija je prošle nedelje postala treća zemlja, posle SAD i Brazila, koja je prešla broj od milion inficiranih koronavirusom. Međutim, stručnjaci smatraju da je to mnogo manji broj od stvarnog broja zaraženih pošto u Indiji nema dovoljno testova na Kovid-19.

U Indiji je umrlo >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << više od 28.000 ljudi. Najviše su pogođene države Maharaštra na zapadu gde se nalazi Mumbaj, kao i Tamil Nadu na jugu Indije.

U Nju Delhiju su danas registrovana 954 slučaja zaraze. To je prvi put posle 49 dana da broj inficiranih ne prelazi 1.000. U glavnom gradu Indije ranije je dnevno bilo do 4.000 zaraženih.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

U Nju Delhiju prvi put posle 49 dana manje od 1.000 zaraženih korona virusom

Izvor: Danas, 21.Jul.2020

U Nju Delhiju je danas, prvi put posle 49 dana, registrovano manje od 1.000 zaraženih korona virusom, dok mnoge indijske savezne države poslednjih dana uvode mere u borbi protiv tog virusa.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.