U  Nigeriji oteto 27 učenika

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Feb.2021, 13:20

U Nigeriji oteto 27 učenika

Nepoznati naoružani napadači oteli su u sredu, 17. februara, 27 učenika škole u severnoj nigerijskoj državi Niger, rekla je portparolka guvernera države, preneo je Rojters. Ona je izjavila da ima otetih i članova osoblja škole i njihovih porodica. Guverner je naredio hitno zatvaranje internata u toj oblasti. Nigerijski predsednik Muhammadu Buhari zadužio je šefove bezbednosti da koordiniraju spasilačkim operacijama, rekao je njegov portparol. Škola ima oko 1.000 učenika, navodi...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nigerija: Naoružani napadači oteli mnogo učenika

Izvor: B92, 17.Feb.2021

Naoružani napadači upali su rano jutros u jedan koledž u Nigeriji i oteli mnogo učenika, rekao je portparol guvernera za Rojters.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.