U Nemačkoj oskrnavljeni grobovi dvojice policajaca

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Apr.2019, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Nemačkoj oskrnavljeni grobovi dvojice policajaca

Grobovi dvojice berlinskih policajaca stradalih tokom službenog zadatka oskrnavljeni su danas crtežima kukastog krsta, saopštilo je danas nemačko Ministarstvo unutrašnjih poslova.

"Oskrnaviti grob kukastim krstom je gnusan čin", navodi se u saopštenju.

Policija je ranije danas saopštila da su nepoznate osobe oskrnavile grobove na jednom berlinskom groblju i dodala da je otvorena istraga zbog povezanosti sa nacističkim simbolom.

Policajci poginuli početkom >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << 2000-ih. Roland Kriger je ubijen 2003. godine u razmeni vatre sa jednom kurdsko-libanskom kriminalnom grupom, dok je drugi policajac, Uve Lišid poginuo 2006. kad je na njega pucao delikvent kojeg je pokušao da uhapsi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.