U Kini 14 dece povređeno u napadu nožem

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Okt.2018, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Kini 14 dece povređeno u napadu nožem

Jedna žena naoružana nožem danas je izbola 14 dece u obdaništu na jugozapadu Kine, saopštile su lokalne vlasti i dodale da su svi povređeni prebačeni u bolnicu.

Žena od 39 godina čije ime nije saopšteno koristila je kuhinjski nož kako bi povredila decu koja su se vraćala u učionice posle jutarnje vežbe u dvorištu obdaništa, navela je policija distrikta Banan.

Policija je privela ženu i otvorila istragu.

Napadi nožem u Kini nisu neuobičajeni.

Jedan muškarac je u aprilu nožem ubio devet srednjoškolaca na severu Kine.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žena nožem izbola 14 dece u obdaništu u Kini

Izvor: N1 televizija, 26.Okt.2018

Jedna žena naoružana nožem izbola je 14 dece u obdaništu na jugozapadu Kine, saopštile su lokalne vlasti i dodale da su svi povređeni prebačeni u bolnicu...Žena od 39 godina, čije ime nije saopšteno, koristila je kuhinjski nož kako bi povredila decu koja su se vraćala u učionice posle jutarnje...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.