U Indiji rođena beba sa dva lica /video/

Izvor: Blic, 15.Mar.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Indiji rođena beba sa dva lica /video/

Pre samo nekoliko dana u predgrađu indijske prestonice Nju Delhi rođena je devojčica sa dva lica, dva nosa i četiri oka. Beba je, odmah po rođenju, proglašena za boginju, saznaje CNN IBN.



Indijci smatraju da je devojčica zapravo Božja reinkarnacija i od prvih dana je tretiraju kao boginju. Komšije su njenim roditeljima, Vinodu i Sušmi Sing, ponudile novac u zamenu za blagoslov male boginje.

Međutim, Vinod i Sušma smatraju da je i za njih i za njihovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ćerku bolje da im indijska vlada ponudi pomoć, odnosno da im omogući da se "mala boginja” podvrgne operaciji razdvajanja lica.

Lekar, koji brine o devojčici, rekao je da je beba rođena zdrava i da se ona i njena majka sada oporavljaju nakon veoma teškog i iscrpljujućeg porođaja.

”Bilo je rano jutro kad je Sušma dovezena u bolnicu. Nismo ni slutili šta će se desiti. Međutim, kada smo počeli da je porađamo, videli smo da beba ima dva lica i četiri oka”, rekao je doktor As Mohamad, koji već godinama radi u bolnici Saifai ali, kako je rekao, dosad nije video ništa slično.

”Ovakav se slučaj još nije desio u Indiji. Bili smo veoma iznenađeni kada smo ugledali bebino lice. Iako njeno rođenje nije uobičajena pojava, beba i njena mama su dobro, oporavljaju se nakon porođaja i ubrzo će biti puštene kući”, rekao je dokror Mohamad.

Pogledajte video snimak koji je zabeležila televizija CNN IBN.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.