U Francuskoj priveden vozač koji je automobilom uleteo među vojnike

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Mar.2018, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Francuskoj priveden vozač koji je automobilom uleteo među vojnike

U Francuskoj, danas je priveden vozač osumnjičen da je jutros autmobilom uleteo u grupu vojnika koja je trčala putem, saopštili su izvori bliski policiji.

Policija je navela da je muškarca, čiji identitet nije saopšten, privela u Grenoblu, u blizini Vars-Alijer-e-Rise, gde je došlo do incidenta.

Agencija Frans pres prenela je ranije da je automobil uleteo u grupu vojnika, ali da niko nije povređen.

Vozač je uspeo da pobegne te je za njim pslata potera.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
Mediji su preneli da je vozač verovatno ukrao automobil u sredu, dok su izvori bliski vojsci rekli da je vzač pre napada vređao vojnike.

Vojnici koji su bili na "džogingu", uspeli su da se sklone s puta da ne bi bili pregaženi, izjavio portparol vojske Benoa Brilon.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

U Francuskoj muškarac automobilom uleteo u vojnike, nema povređenih

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Mar.2018

Jedan muškarac u četvrtak je vozilom uleteo u grupu vojnika koja je vežbala u blizini kasarne u centralnom delu Francuske, prenela je agencija Frans pres A(AFP) i dodala da nije bilo povređenih.  Incident se dogodio ujutro oko 8.45 kada je muškarac automobilom pokušao da pregazi vojnike 93. artiljerijskog...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.