U Federaciji BiH predloženo ukidanje policijskog sata

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Maj.2021, 11:36

U Federaciji BiH predloženo ukidanje policijskog sata

Krizni štab Ministarstva zdravstva Federacije BiH (FBiH) na sjednici održanoj u ponedeljak 17. maja predložio je da se u potpunosti ukine ograničenje kretanja u FBiH koje je na snazi od 23 sata uvečer do pet sati ujutro. Vlada Federacije BiH ublažila ograničenje kretanja i okupljanja Također, predloženo je da se dozvoljena okupljanja na otvorenom povećaju na 70 ljudi, a u zatvorenom na 30 ljudi. Kako su saopćili iz Ministarstva zdravstva FBiH, na sjednici Kriznog štaba usvojen je...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Čerkez: U Federaciji BiH se ukida ograničenje kretanja

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Maj.2021

SARAJEVO - Krizni štab u Federalnom ministarstva zdravstva, zahvaljujući pozitivnoj epdemiološkoj situaciju, danas je donio odluku o ukidanju ograničenje kretanja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.