U BiH 33.000 osoba pod zdravstvenim nadzorom, kazne za prekršioce

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Mar.2020, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U BiH 33.000 osoba pod zdravstvenim nadzorom, kazne za prekršioce

Šef Službe za epidemologiju Zavoda za javno zdravstvo FBiH Sanjin Musa potvrdio je da je u ovom entitetu pod zdravstveni nadzor stavljeno više od 33 hiljade osoba, te da vjeruje da će se broj u narednom danima sve više povećavati. "Uvezeni slučajevi su iz Italije, Njemačke, Srbije, Švicarske, Turske i Austrije. Najveće grupiranje vezano je za događaj u Konjicu , gdje je nakon proslave na kojoj je učestvovalo 200 zvanica,27 potvrđenih slučajeva zaraženih korona virusom", kazao je...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

U FBiH ukupno 95 slučajeva zaraze virusom korona

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Mar.2020, 13:44

SARAJEVO - U Federaciji BiH (FBiH) evidentirano je 95 sučajeva zaraze virusom korona, a testirano je ukupno 737 osoba, saopšteno je danas iz Zavoda za javno zdravstvo FBiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.