U Alepu sve gore: Bombardovana još jedna bolnica

Izvor: Vesti-online.com, 01.Okt.2016, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Alepu sve gore: Bombardovana još jedna bolnica

Najmanje dve barel bombe pogodile su danas bolnicu u delu Alepa koji je pod kontrolom pobunjenika, saopštile su zdravstvene organizacije.

- Dve improvizovane bombe pogodile su bolnicu M10, a primili smo izveštaj i o kasetnim bombama - izjavio je Adham Sahlou iz sirijsko-američkog zdravstvenog udruženja.

Bolnica M10 je druga po veličini bolnica u tom delu Alepa. Bolnica M2 je već razrušena teškim bombardovanjem u sredu što je generalni sekretar UN-a Ban Ki Mun ocenio kao "ratni zločin" prenosi AFP.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Vazdušni udari na Alepo, dve bombe pogodile bolnicu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Okt.2016

U podeljenom sirijskom gradu Alepo jutros su izvedeni vazdušni udari, a dve bombe pogodile su bolnicu koja je već bombardovana početkom ove nedelje, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).   Portparol organizacije "Sirijsko-američko medicinsko društvo" rekao je da je helikopter ispustio dve barel bombe koje...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.