U Africi raste broj zaraženih, ali ograničenja popuštaju

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Maj.2020, 18:09

U Africi raste broj zaraženih, ali ograničenja popuštaju

U Africi je potvrđeno više od 60.000 obolelih od koronavirusa, prema podacima kontinentalnih centara za kontrolu i prevenciju bolesti.

Od 54 afričke zemalje virus nije registrovan samo u Lesotu, a najviše zaraženih je u Južnoj Africi - više od 9.400 registrovanih.

Afrika nema dovoljno kapaciteta za testiranje, pa se procenjuje da je broj zaraženih daleko veći.

Pojedine afričke zemlje ublažavaju mere blokade uprkos porastu broja obolelih, tvrdeći da ljudi moraju da zarađuju za život uprkos riziku od zaraze.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

U Africi raste broj obolelih od korone, ali ograničenja popuštaju

Izvor: Danas, 10.Maj.2020

U Africi je potvrđeno više od 60.000 obolelih od korona virusa, prema podacima kontinentalnih centara za kontrolu i prevenciju bolesti.Od 54 afričke zemalje virus nije registrovan samo u Lesotu, a najviše zaraženih je u Južnoj Africi - više od 9.400 registrovanih.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.