U 93 zemlje zaplenjeno 55 tona droge, uhapšeno 1.300 ljudi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Okt.2018, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U 93 zemlje zaplenjeno 55 tona droge, uhapšeno 1.300 ljudi

U koordinisanim policijskim akcijama u 93 zemlje zaplenjeno je više od 55 tona droge, a uhapšeno je 1.300 ljudi, saopštio je Interpol.

Zaplenjeni su kokain, heroin i više miliona tableta sintetičkih droga.

Na jednom brodu, koji je trebalo da isplovi za Obalu Slonovače, pronađen je kokain, u kući u Holandiji laboratorija za proizvodnju ekstazija, a na Bliskom istoku "kaptagon" tablete, koje se često koriste u tom regionu.

Interpol, sa sedištem u Lionu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << navodi da je operacija, pod nazivom "Lajonfiš", sprovedena od 17. septembra do 8. oktobra, preneo je Rojters.

U jugoistočnoj Aziji zaplenjeno je 18 miliona tableta sintetičke droge "jaba".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

VIDEO: Zaplenjeno 55 tona droge i uhapšeno 1.300 ljudi u velikoj međunarodnoj akciji

Izvor: Radio 021, 18.Okt.2018

Više od 55 tona droge je zaplenjeno, a uhapšeno je 1.300 ljudi, u koordinisanim policijskim akcijama u 93 zemlje, saopštio je Interpol...Zaplenjeni su kokain, heroin i više miliona tableta sintetičkih droga. Na jednom brodu, koji je trebalo da isplovi za Obalu Slonovače, pronađen je kokain, u...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.