Tužilac obaviješten o napadu na mladića u Bratuncu, potvrdio MUP RS

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Jun.2023, 19:38

Tužilac obaviješten o napadu na mladića u Bratuncu, potvrdio MUP RS

Tužilac je obaviješten o napadu na mladića iz Bratunca, na istoku Bosne i Hercegovine, koji se dogodio u petak, 23. juna, potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske (RS) za Radio Slobodna Evropa (RSE) u ponedjeljak, 26. juna. "Bit će podnijeta krivična prijava za nanošenje teške tjelesne povrede", kazao je dežurni operativni u nadležnoj Policijskoj upravi Zvornik, ističući da ne može govoriti o motivima napada. Iz Policijske uprave su naknadno 26. juna...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Mladić pretučen u Bratuncu, za napad osumnjičeni maloljetnici

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jun.2023

BRATUNAC - Bratunačkoj Policijskoj stanici u petak, 23. juna, u 22.55 časova, mladić inicijala O.M. iz Bratunca prijavio je da su ga fizički napala tri lica i da su mu nanesene teže tjelesne povrede.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.