Turska nije kupila S-400 da bi ga držala sa strane

Izvor: Večernje novosti, 16.Nov.2019, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turska nije kupila S-400 da bi ga držala sa strane

Turska je od Rusije kupila protivraketni odbrambeni sistem S-400 kako bi ga koristila, a ne "stavila na stranu", izjavio je danas šef Turske direkcije za odbrambenu industriju Turska je od Rusije kupila protivraketni odbrambeni sistem S-400 kako bi ga koristila, a ne "stavila na stranu", izjavio je danas šef Turske direkcije za odbrambenu industriju. "Nije logično da bilo koja zemlja kupuje takve sisteme >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << samo da ih ostavi sa strane", rekao je u intervjuu za CNN Ismail Demir, i dodao da će turski i američki zvanicnici raditi da reše taj problem.PROČITAJTE JOŠ - ERDOGAN ISTERAO SVOJE: Počela isporuka ruskog S-400 Turskoj On je rekao i da rusko osoblje neće doći u Tursku da upravlja sistemom S-400.PROČITAJTE JOŠ - Turska ne odustaje od S-400, najavljen dolazak Putina u januaru Predsednici Redžep Tajip Erdogan i Donald Tramp razgovarali su u sredu u Vašingtonu o prevazilaženju sve većih razlika između NATO saveznika u vezi s kupovinom ruskog oružja, ali i politike prema Siriji.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Turska nije kupila S-400 da bi ga držala sa strane

Izvor: RTS, 16.Nov.2019

. Turska je od Rusije kupila protivraketni odbrambeni sistem S-400 kako bi ga koristila, a ne "stavila na stranu", rekao je šef turske Direkcije za odbrambenu industriju Ismail Demir.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.