Izvor: RTS, 21.Jan.2021, 19:47

Tuča i uvrede u češkom parlamentu

Nezavisni poslanik u donjem domu češkog parlamenta Lubomir Volni vređao je i na kraju fizički nasrnuo na nekoliko kolega, tokom rasprave o produženju vanrednog stanja uvedenog zbog pandemije koronavirusa.
Serija incidenata počela je kada je predsedavajući donjeg doma parlamenta upozorio Volnog da se drži teme, ili će mu prekinuti izlaganje, posle čega je nezavisni poslanik odgovorio da će "mu sesti u krilo i preko njegovog mikrofona nastaviti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << govor".

"Nećete me ovako ućutkati. Upozoravam vas", rekao je Volni, nakon čega je izbila tuča.
Osim toga, Volni i još jedan poslanik tokom rasprave nisu nosili maske, pa je čitav slučaj prosleđen administrativnom odboru češkog parlamenta.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tuča u češkom parlamentu

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jan.2021

Rasprava u donjem domu češkog parlamenta u četvrtak se pretvorila u tuču.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.