Tuča demonstranata i policije u Kijevu (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 22.Okt.2017, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča demonstranata i policije u Kijevu (VIDEO)

U Kijevu je došlo do tuče između policije i učesnika okupljanja u blizini zgrade Vrhovne rade, saopštio je dopisnik Sputnjika iz Kijeva.

Bivši predsednik Gruzije i bivši guverner Odeške oblasti Mihail Sakašvili sa bine je izjavio da policija "seče točkove našeg kamiona sa zvukom" i pozvao učesnike okupljanja da odu i "oduzmu vozilo". Pre toga su svi govori održani uz pomoć audio-opreme male snage, tako da mnogi nisu čuli govornike.

Policija je blokirala >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kretanje aktivista koji su došli do kamiona sa opremom. Zatim su pokušali da probiju kordon, zbog čega je došlo do tuče.

Organizatori okupljanja pozvali su učesnike da prekinu sa neredima. Poslanik frakcije Blok Petra Porošenka Sergej Leščenko uspeo je da sedne za volan vozila sa opremom. Ubrzo nakon toga, tuča je prestala.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.