Trudna devojka izbodena 165 puta

Izvor: B92, 14.Okt.2011, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trudna devojka izbodena 165 puta

Berlin -- Mlada devojka Zorica (21), za koju nemački mediji pišu da je rođena u Bosni, ubijena je u februaru sa 165 uboda nožem, dok je bila u 36. nedelji trudnoće.

Kako piše nemački nedeljnik "Bild", to su pokazali rezultati obdukcije tela.

Glavni optuženi Harun A.(19), za koga ovaj tabliod piše da je otac deteta, priznao je ubistvo bivše devojke i teško optužio svog prijatelja Vedata S. (21) za saučesništvo u zločinu.

U procesu, koji je ove nedelje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << počeo u Landshutu, u Bavarskoj, državno tužilaštvo tereti dvojicu mladića da su Zoricu ubili na podmukli način, iz najnižih pobuda, a pošto je pri ubistvu devojke, ubijeno i nerođeno dete, ovaj slučaj, navodi se, ima posebnu težinu.

''Bild'' prenosi izjavu profesora sudske medicine Randolfa Peninga o obdukciji leša koja je trajala više od 3,5 sata i o izveštaju na 34 strane, u kome je svaki od 165 uboda nožem protokolisan.

Primarni cilj je, prema ovom profesoru, bio stomak i dete u stomaku.

Štampa piše da je Zorica, rođena u Bosni, odrasla u Taufkirhenu, gde je i radila, uglavnom, povremeno kao prodavačica i po diskotekama, a policija govori o ''nevrevoatnoj brutalnosti'', zločina nad visoko trudnom devojkom, koji je počinio mladi Turčin.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nemačka: Trudnica izbodena 165 puta!

Izvor: S media, 14.Okt.2011

Devojka Zorica, poreklom iz BiH, izbodena je nožem 165 puta dok je bila u 36. nedelji trudnoće, pokazali su rezultati obdukcije. Otac nerođenog deteta priznao ubistvo i optužio svog prijatelja za saučesništvo. ..Mlada devojka Zorica (21), za koju nemački mediji pišu da je rođena u Bosni, ubijena...

Nastavak na S media...

TRUDNA ZORICA UBIJENA SA 165 UBODA NOŽEM

Izvor: Kurir, 14.Okt.2011

BERLIN- Mlada devojka Zorica (21), za koju nemački mediji pišu da je rođena u Bosni, ubijena je u februaru sa 165 uboda nožem, prenosi tabliod ""Bild"" rezultate obdukcije leša ove devojke, koja je bila u 36. nedelji trudnoće...Glavni optuženi Harun A.(19), za koga ovaj tabliod piše da je otac...

Nastavak na Kurir...

Zorica ubijena sa 165 uboda nožem!

Izvor: BanjalukaLive.com, 15.Okt.2011, 13:11

Mlada djevojka Zorica H.(21), za koju njemački mediji pišu da je rođena u Bosni, ubijena je sa 165 uboda nožem, prenosi tabliod ''Bild'' rezultate obdukcije leša ove djevojke, koja je bila u 36. nedjelji trudnoće.Glavni optuženi Harun A.(19), za koga ovaj tabliod piše da je otac djeteta, priznao...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.