Izvor: Vostok.rs, 18.Dec.2011, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tropska oluja hara Filipinima

18.12.2011. -

Tropska oluja „Vaši" na Filipinima je odnela oko 540 života. Stotine ljudi je nestalo bez traga. Najviše je stradalo ostrvo Mindanao na jugu arhipelaga. Voda je odnela desetine sela. Prošle noći se nivo vode u gradovima i selima usled stalnih pljuskova podigao na nekoliko metara. Transport je paralisan, struje nema.

Izvor: Golos Rossii

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Nemačka – zemlja imigranata

Izvor: Vostok.rs, 18.Dec.2011

18.12.2011. -..Nemačka se pretvorila u zemlju imigranata. Prošle godine se na stalni boravak u zemlju preselilo skoro 60 hiljada stranaca. Prema podacima federalnog zavoda za statistiku, u Nemačkoj sa stanovništvom od 83 miliona ljudi, živi skoro 7 miliona doseljenika. Četvrtina otpada na Turke,...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.