Izvor: RuskaRec.ru, 19.Jul.2017, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troje Rusa se čudom spaslo iz terenca UAZ koji se zaglavio na pruzi

Na internetu je objavljen snimak na kojem se vidi kako putnički voz rastura vozilo UAZ koje se zaustavilo na pruzi u Severskom rejonu Krasnodarskog kraja.
U vozilu koje se zaustavilo na pruzi nalazila su se tri čoveka. Pre približavanja voza oni su stigli da iskoče iz automobila i snimili su kako njihov auto raznosi voz. Niko nije povređen.

Nesreća se dogodila u blizini naselja Iljski Severskog rejona još 12. jula, kako se navodi na sajtu UT MUP-a za Južni federalni >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << okrug, ali snimak je objavljen na internetu tek 18. jula, prenosi newsru.com.
Na snimku se vidi kako vozač do poslednjeg trenutka pokušava da spase automobil, ali mu čovek koji je već napustio vozilo dovikuje: „Izlazi, Eldare!”
Prema preliminarnim podacima, do nesreće je došlo zbog grubog kršenja saobraćajnih pravila od strane vozača vozila UAZ-469, koji je pokušao da pređe prugu ispred voza Murmansk-Novorosijsk, saopštava MUP.
Putnici UAZ-a su imali sreće: najčešće ovakve nesreće prolaze sa žrtvama. U aprilu se teretni voz sudario sa mikro-autobusom „Gazela” sa decom na prelazu u Omskoj oblasti, poginule su dve osobe. A u septembru 2016. godine u Moskovskoj oblasti voz se sudario sa putničkim automobilom i u nesreći je poginuo putnik automobila.

Nastavak na RuskaRec.ru...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.