Tri ruska vojnika poginula u noćašnjem napadu gruzijskih snaga

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Avg.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri ruska vojnika poginula u noćašnjem napadu gruzijskih snaga

MOSKVA - Najmanje tri ruska vojnika noćas su poginula i 18 ih je ranjeno u napadu gruzijskih snaga na Ćinvali, glavni grad Južne Osetije, saopštile su vlasti te separatističke oblasti.

"Tri ruska vojnika u okviru snaga za održavanje mira su poginula i 18 ih je ranjeno u granatiranju gruzijske strane na zapadni deo Ćinvalija", rekla portparolka proruske vlade Južne Osetije, Irina Gaglojeva, javila je agencija Interfaks.

Vojnici na terenu rekli su da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bilo žrtava u napadima gruzijskih snaga, ali za sada nema zvaničnih podataka o nastradalima.

Dok je Gruzija nastavila napade na Ćinvali, ruski avioni su noćas gađali ciljeve oko Tbilisija, dok Rusija pojačava i svoje vojno prisustvo u drugoj separatističkoj gruzijskoj oblasti, Abhaziji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.