Tri domaće među najboljim svetskim TV serijama (VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Jan.2015, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri domaće među najboljim svetskim TV serijama (VIDEO)

U neverovatno jakoj konkurenciji više od 100.000 serija, na najpoznatijem filmskom sajtu IMDB, među 50 najbolje ocenjenih svetskih serijala se nalaze i 'Top lista nadrealista' na 14. mestu, 'Državni posao' na 23. i “Otvorena vrata” na 43. mestu.

Ilustracije radi, dve fenomenalne serije 'Breaking Bad' i 'Game Of Thrones' zauzimaju 10. i 11. mesto sa prosečnom ocenom, 9,5 dok su 'Nadrealisti' (9,4), 'Državni posao' (9,3) i 'Otvorena vrata' (9,2) samo za trunčicu slabije >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << ocenjeni.

A koliko je ovako visok plasman ravan podvigu, najbolje pokazuje podatak da se iza 'Top liste nadrealista' i 'Državnog posla' nalaze i hitovi kao što su 'Sherlock', 'True Detective' i 'The Sopranos', dok su 'Otvorena vrata', na primer, bolje ranigarana od poznatih američkih serija kao što su 'Arrested Development' i 'Cooper, Just Like That'.

Inače, za svoje omiljene serije glasaju fanovi iz celog sveta, a lista će se, u zavisnosti od pristiglih glasova, verovatno menjati.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Državni posao među najboljim serijama

Izvor: Radio 021, 10.Jan.2015

U  konkurenciji od više od 100.000 serija, na najpoznatijem filmskom sajtu IMDB, među 50 najbolje ocenjenih nalaze se i "Top lista nadrealista" na 14. mestu, "Državni posao" na 23. i "Otvorena vrata" na 43. mestu...Ilustracije radi, dve fenomenalne serije 'Breaking Bad' i 'Game Of Thrones' zauzimaju...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.