Izvor: Blic, 15.Sep.2009, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri dečaka uhapšena zbog seksualnog zlostavljanja

Tri britanska dečaka stara 12 i manje godina su uhapšena u sklopu policijske istrage o slučaju seksualnog zlostavljanja nad još mlađom decom, prenosi "Skaj".



Osumnjičeni su navodno napali dva deteta u Hengrouv Parku u Bristolu, a mediji javljaju da su žrtve u ranim razredima osnovne škole. Policija Ejvona i Somerseta je saopštila da sprovodi detaljnu istragu, da se svim silama trudi da sačuva identitet žrtava i da su osumnjičeni pušteni posle plaćene kaucije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Ovo je drugi sličan slučaj u Velikoj Britaniji u samo nekoliko meseci, nakon što su dva brata stara 9 i 11 godina optužena za zlostavljanje u Donkasteru. Njih dvojica su mučila dva deteta udarcima ciglom, cigaretama i terala ih na seksualne radnje.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.