Treći čarter let sa civilima stigao iz Kabula u Dohu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Sep.2021, 18:07

Treći čarter let sa civilima stigao iz Kabula u Dohu

Avion 170 civila, uključujući američke i evropske građane kao i Avganistance, stigao je iz Avganistana u Katar u petak 17. avgusta, rekao je jedan katarski zvaničnik, preneo je Rojters. Ovo je bio treći čarter let otkako su se američke snage povukle iz Avganistana prošlog meseca. Među stranim državljanima su oni iz Belgije, Britanije, Hrvatske, Nemačke, Holandije i Italije, kao i iz Sjedinjenih Država, rekao je zvaničnik. Putnici su prevezeni na aerodrom Kabul u katarskom konvoju nakon...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Avion sa stranim državljanima krenuo iz Kabula

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Sep.2021

​KABUL - Avion sa stranim državljanima krenuo je iz Avganistana ka Kataru, što je treći po redu čarter let od kako su se američke snage povukle prošlog mjeseca iz te zemlje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Avionsa 170 ljudi poleteo iz Kabula, u njemu i državljani Hrvatske

Izvor: Danas, 17.Sep.2021

Avionsa 170 putnika među kojima su hrvatski, američki, britanski i nemački građani, poletie je danas iz Kabula za Dohu, rekao je katarski zvaničnik, prenosi HRvatska radio-televizija pozivajući se na agencije Reuters i Hina.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.