Treća žrtva nevremena u Francuskoj

Izvor: RTS, 04.Jan.2018, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treća žrtva nevremena u Francuskoj

Farmer (50) iz regiona Savoj u Francuskim Alpima treća je žrtva jake oluje koja je pogodila Francusku.
Francusko ministarstvo unutrašnjih poslova je saopštilo da je farmer pronađen mrtav u snežnoj lavini u opštini Bonval Sir Ark na istoku zemlje, prenosi AP.
Za vatrogascem koga je odnela bujica iz nadošle reke Breda, pošto je prethodno spasio tročlanu porodicu sa krova jednog automobila, danas >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su tragala dva helikoptera i tridesetak spasilaca.
Ranije danas je 93-godišnja žena pronađena mrtva u svojoj kući koju je poplavila reka u departmanu Izer na istoku Francuske.
U Francuskoj je juče nastradao i jedan skijaš.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oluja u Francuskoj odnela i treću žrtvu

Izvor: Beta, 04.Jan.2018

Razorna oluja Eleonora koja je pogodila sever i zapad Evrope odnela je i treću žrtvu u Francuskoj, pošto je danas pronadjeno i telo 50-godišnjeg poljoprivrednika.Francusko Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je on pronadjen mrtav u snežnoj lavini u regionu Savoja u francuskim Alpima.Oko...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.