Tražila brata 20 godina: Pronašla ga na služenju doživotne robije

Izvor: BKTV News, 02.Okt.2012, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tražila brata 20 godina: Pronašla ga na služenju doživotne robije

Nataša Oven Džons (31) provela je većinu svog života u potrazi za svojim izgubljenim bratom. Brat i sestra dati su na usvajanje nakon što je njihova majka umrla od predoziranja a njihov otac završio u zatvoru.
Nakon 20 godina potrage, Džonsova je brata pronašla u američkom zatvoru gde on služi doživotnu kaznu zbog ubistva.
Nataša je u početku verovala da je siroče i jedino dete, ali kada je napunila deset godina, pronašla je dosije na stolu svog staratelja i tako saznala >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << da ima i brata.
Njen biološki otac, Turčin, ostavio je pismo u kojem je objasnio kako su on i njena biološka majka odlučili da ih daju na usvajanje kako bi imali bolje šanse u životu.
Nakon dugog istraživanja, uspela je da pronađe svog oca a potom i socijalnog radnika koji je bio zadužen za usvajanja, koji joj je potvrdio da se njen brat Lorens preselio u Sjedinjene Američke Države, kao i da se sad zove Morgan Šulc.
Nataša ga je konačno pronašla u zatvoru u Minesoti, u kojem je završio jer je zadavio dilera drogom u svađi oko novca.
”Videti ga po prvi put je bio neverovatan trenutak. Imali smo samo sat vremena zajedno, ali činilo se kao da je taj sat proleteo za tren. Znam da će ljudi misliti da sam luda jer želim da imam posla s njim, ali on je moj brat, i uvek će to biti”, rekla je Nataša.
Kada je počinio zločin, imao je samo 21 godinu, a on tvrdi kako se radilo o nesreći koja se dogodila dok je bio nadrogiran.
Izvor: vesti-online.com
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.