Traže smrtnu kaznu za mrmota Fila zbog ranog dolaska proleća!

Izvor: Press, 23.Mar.2013, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Traže smrtnu kaznu za mrmota Fila zbog ranog dolaska proleća!

Podsetimo, mrmot je 2. februara izašao iz svog skrovišta da 127.godinu zaredom oglasi svoju vremensku prognozu pred nekoliko hiljada posmatrača koji su se obradovali jer mrmot nije video svoju senku, što znači rani dolazak proleća.
Međutim,  kako se ove godine dogodilo upravo suprotno, tužioci iz Butlera su zaključili da je mrmot namerno zavarao javnost i traže za Fila smrtnu kaznu.
- Fil je to uradio namerno. Sa  unapred smišljenom kalkulacijom je uverio >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ljude da proleće dolazi ranije- napisao je okružni tužilac Majk Gmoser u lokalnom listu, prenosi BBC.
Prema njegovim rečima, radi se o zločinu protiv mira i dostojanstva države Ohajo.
Bil Didli, šef organizatora lokalne atrakcije "Groundhog Day", tokom koje Fil "predviđa" trajanje zime, odgovara da Fil ima advokata i  da će se boriti protiv optužbi.
Pretpostavljamo da je ipak reč samo o šali i da mrmot Fil zbog svoje greške neće trpeti nikakve sankcije. 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.