Trampova snaha u bolnici posle otvaranja sumnjivog pisma

Izvor: VOA, 12.Feb.2018, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trampova snaha u bolnici posle otvaranja sumnjivog pisma

Vanesa Tramp, supruga najstarijeg sina predsednika Donalda Trampa, odvedena je iz predostrožnosti u bolnicu, nakon što je otvorila pismo u kojem se nalazio beli prah. Prema početnim analizama, supstanca nije bila opasna. Zvaničnici navode da je pismo bilo upućeno Donaldu Trampu mlađem, u njegov stan u Njujorku. Policija je saopštila da je Trampova snaha posle otvaranja pisma počela da kašlje i da je osetila mučninu, zbog čega je zvala hitnu pomoć.  U stan Trampovog sina na Menhetnu je poslata jedinica za dekontaminaciju, dok je tajna služba saopštila da je u "toku aktivna istraga sumnjivog paketa".  
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

Sumnjiv prah u pismu, supruga Trampovog sina u bolnici

Izvor: N1 televizija, 12.Feb.2018

Supruga starijeg sina američkog predsednika Donalda Trampa prebačena je iz predostrožnosti u bolnicu, nakon što je otvorila pismo namenjeno suprugu u kojem je bio prah sumnjivog porekla, saopštila je njujorška policija...Vanesa Tramp (40) otvorila je pismo oko 10 ujutro i odmah je prebačena u...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.