Tramp sprema veliki miting u Tulsi usred epidemije, a članovi njegovog tima pozitivni na koronu

Izvor: RTS, 20.Jun.2020, 21:25

Tramp sprema veliki miting u Tulsi usred epidemije, a članovi njegovog tima pozitivni na koronu

Šest članova tima, koji je učestvovao u pripremi mitinga pristalica predsednika SAD Donalda Trampa u Tulsi, pozitivno je testirano na koronavirus.
Zaraženi članovi osoblja boravili su u Tulsi pred miting koji je zakazan za danas, a na kojem se očekuje prisustvo nekoliko desetina hiljada Trampovih pristalica - u zatvorenom prostoru, uprkos upozorenjima da je takav događaj pogodan za širenje koronavirusa.

"Prema bezbednosnim protokolima, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << osoblje kampanje je testirano pre događaja. Testirano je nekoliko stotina ljudi, šest osoba je zaraženo i odmah su primenjene mere karantina", saopšteno je Trampovog tima za komunikaciju.
Naglašeno je da niko od zaraženih neće prisustvovati današnjem događaju, a ni biti u blizini posetilaca ili zvaničnika.
Miting u gradu Tulsi, u saveznoj državi Oklahomi, biće prvi Trampov predizborni skup nakon izbijanja epidemije koronavirusa u uvođenja restriktivnih mera u SAD.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Tramp održao miting pred manje ljudi nego što je očekivao

Izvor: VOA, 21.Jun.2020, 04:59

Predsednik Amerike Donald Tramp održao je miting dok i dalje traje pandemija. On je objavio da je "tiha većina jača nego ikad". Kako izveštava AP, ono što je trebalo da bude pokazatelj političke moći, ustvari je ispao događaj na kome je bilo hiljade praznih sedišta, dok se u samom štabu predsedničke...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.