Tramp razume samo jezik apsolutne sile

Izvor: Vesti-online.com, 10.Avg.2017, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tramp razume samo jezik apsolutne sile"

Severna Koreja će do sredine avgusta razraditi plan za lansiranje četiri rakete srednjeg dometa u vode oko američkog ostrva Guam, u zapadnom Pacifiku, a konačnu odluku o tome će doneti vođa te zemlje Kim Džong-unu, javili su severnokorejski državni mediji.

Kako prenosi Rojters, rakete koje planira da lansira Korejska narodna armija trrebalo bi da prelete preko japanskih prefektura Šimane, Hirošima i Koči i da lete brzinom od 3.356,7 km, da bi udarile 30 do 40 kilometara >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << od Guama.

Severnokorejski mediji, takođe, ocenjuju da su nedavni komentari američkog predsednika Donalda Trampa o upotrebi sile protiv Pjongjanga "gomila besmislica", uz upozorenje da on razume samo jezik "apsolutne sile".

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pjongjang: Tramp razume samo jezik “apsolutne sile”

Izvor: RTS, 10.Avg.2017

Severna Koreja će do sredine avgusta razraditi plan za lansiranje četiri rakete srednjeg dometa u vode oko američkog ostrva Guam, u zapadnom Pacifiku, a konačnu odluku o tome će doneti vođa te zemlje Kim Džong Unu, javili su severnokorejski državni mediji. ...

Nastavak na RTS...

Čeka se ZNAK Kim Džong Una: Plan je razrađen, Vašington neka se SPREMI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2017

Sila sve rešava..Severna Koreja će do sredine avgusta razraditi plan za lansiranje četiri rakete srednjeg dometa u vode oko američkog ostrva Gvam, u zapadnom Pacifiku, a konačnu odluku o tome će doneti vođa te zemlje Kim Džong Un, javili su severnokorejski državni mediji...Rakete koje Korejska...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.