Tramp demokratama u Kongresu: Rasturate SAD

Izvor: B92, 22.Maj.2019, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp demokratama u Kongresu: Rasturate SAD

Vašington -- Tramp je optužio demokrate u Kongresu da "rasturaju" zemlju time što sprovode istrage, koje proizlaze iz navodnog mešanja Rusije u predsedničke izbore 2016.

"Ne možete istovremeno da sprovodite istrage i učestvujete u donošenju zakona", naveo je Tramp na svom nalogu na Tviteru.

Američki predsednik oglasio se nakon što je naglo prekinuo sastanak sa demokratskim poslanicima, tokom kojeg su razgovarali o infrastrukturi, i nakon što ga je Predsedavajuća >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Predstavničkog doma američkog Kongresa Nensi Pelosi optužila za pokušaj zataškavanja, prenosi Rojters.

Pelosi je Trampa optužila da je umešan u "slučaj zataškavanja" u vreme kada sve veći broj demokrata u Kongresu traži da se smesta pokrene postupak opoziva predsednika SAD.

U odgovoru na te optužbe, Tramp je, ranije danas, poručio da je njegov rad transparentan, da se nikad nije bavio zataškavanjem i da demokrate nemaju osnova za svoje optužbe.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tramp demokratama u Kongresu: "Rasturate" SAD

Izvor: Vesti-online.com, 22.Maj.2019

Američki predsednik Donald Tramp optužio je danas najviše pozicionirane demokrate u Kongresu da "rasturaju" zemlju time što sprovode istrage, koje proizlaze iz, sada već okončanog procesa o navodnom mešanju Rusije u predsedničke izbore 2016...- Ne možete istovremeno da sprovodite istrage i učestvujete...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.