Tramp: Kima zovem rocket man

Izvor: RTS, 03.Dec.2019, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Kima zovem "rocket man"

Predsednik SAD Donald Tramp rekao je da i dalje ima poverenja u severnokorejskog lidera Kim Džong Una i primetio da Kim "voli da lansira rakete", prenosi Rojters.
Donald Tramp je, tokom susreta sa generalnim sekretarom NATO-a u Londonu, rekao da zbog toga Kim Džong Una zove "rocket man".

Tramp je naveo da se nada >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da će Kim završiti denuklearizaciju, ali je dodao da će se to "tek saznati".
Severna Koreja lansirala je dva projektila kratkog dometa sa istočne obale u more prošle nedelje. To je još jedan u nizu testova.
Rojters navodi da je taj test shvaćen kao pokušaj da se SAD podsete na rok koji ističe do kraja godine, a koji je Vašingtonu postavio Kim Džong Un za nastavak pregovora o denuklearizaciji.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp,   London

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

"Kim voli da lansira rakete, zar ne?"

Izvor: VOA, 03.Dec.2019

Predsednik Donald Tramp rekao je u utorak da i dalje veruje severnokorejskom lideru Kim Džong Unu, ali uz opasku "da Kim voli da lansira rakete, zar ne?" "Zbog toga ga zovem raketaš", rekao je Tramp novinarima u Londonu tokom sastanka sa generalnim sekretarom NATO-a Jensom Stoltenbergom. Takođe...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.