Tragedija u Velikoj Britaniji: Dečaci ukrali automobil, pa se zakucali u drvo, petoro mrtvih (FOTO)

Izvor: BKTV News, 26.Nov.2017, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u Velikoj Britaniji: Dečaci ukrali automobil, pa se zakucali u drvo, petoro mrtvih (FOTO)

Tragedija!

Najmanje pet osoba, među kojima i troje dece, poginulo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Lidsu, u Velikoj Britaniji, kada su se dvojica tinejdžera (15) ukradenim automobilom zakucala u drvo.

Udes se dogodio prošle noći oko 22 sata, a dečaci su nakon hapšenja zadržani u pritvoru.

Five killed, including three children, after stolen car crashes in Leeds https://t.co/KOYzKSKKJM #telegraph #news

Policija je najpre saopštila >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << da je nekoliko osoba teže poređeno, a zatim su potvrdili da je petoro poginulo.

The youngest victim in a crash involving a stolen car in Leeds was a 12-year-old boy, police say https://t.co/n2WrCI1auS pic.twitter.com/JJ0mfpCo9h

Portparol policije je potvrdio hapšenje dva dečaka od 15 godina, i da je ulica u kojoj se dogodila tragedija zatvorena do daljnjeg.

Car smashed-up after 'crash with bus and another vehicle' in Leeds city centre https://t.co/tbGMWzlQv0 pic.twitter.com/szNrLli702

? ALERTE INFO - #Angleterre: Cinq personnes dont trois enfants sont morts après un crash d'une voiture volée dans un arbre près de la ville de #Leeds." pic.twitter.com/x16LDsW7Wj

SEKAO je DRVA U ŠUMI kada su ga prekinuli čudni zvuci, SKAMENIO se kada je ugledao OVO!

Prema rečima očevidaca, na mestu nesreće nalazio se veliki broj policijskih vozila, kao i Hitne pomoći, a istraga će utvrditi sve detalje ove nezapamćene tragedije.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ukradenim autom udarili u drvo, pet osoba poginulo

Izvor: N1 televizija, 26.Nov.2017

Pet osoba, uključujući troje dece, poginulo je kada je ukradeni automobil udario drvo u gradu Lidsu u oblasti Jorkšir na severu Engleske...Najmlađa žrtva udesa bio je 12-godišnji dečak. Među poginulima su i dva 15-godišnja dečaka i dva muškarca od 24 i 28 godina...Dva petnaestogodišnjaka...

Nastavak na N1 televizija...

Tinejdžeri izazvali sudar u Britaniji, petoro mrtvih

Izvor: RTS, 26.Nov.2017

. Londonska policija saopštila je da su uhapšena dva tinejdžera stara 15 godina, nakon što su se ukradenim kolima zakucala u drvo i tom prilikom usmrtili pet osoba.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.