Izvor: Blic, 27.Jul.2023, 20:27

Tinejdžerka nestala pre četiri godine, a onda sama ušetala u policijsku stanicu: Šok slučaj u Montani

Devojčica iz Arizone, Ališa Navaro (18), koja je nestala nekoliko dana pre svog 15 rođendana, pre skoro četiri godine pronađena je daleko od grada iz kojeg je nestala. Velika potraga za tada 14-godišnjom devojčicom završila se srećno kada se mlada žena pojavila u policijskoj stanici u Montani, rekli su zvaničnici.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VELIKA POTRAGA SA SREĆNIM KRAJEM: Tinejdžerka koja je nestala pre četiri godine sama ušetala u policijsku stanicu i ŠOKIRALA sve!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023

Ona je bezbedna i zdrava i po svemu sudeći srećna...Devojčica iz Arizone, Ališa Navaro (18), koja je nestala nekoliko dana pre svog 15 rođendana, pre skoro četiri godine pronađena je daleko od grada iz kojeg je nestala...Velika potraga za tada 14-godišnjom devojčicom završila se srećno kada...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Tinejdžerka iz Arizone se pojavila četiri godine posle nestanka

Izvor: VOA, 28.Jul.2023, 16:07

MONTANA - Kada je Alisija Navaro nestala 2019. iz svog doma u predgrađu Finiksa u Arizoni, samo nekoliko dana pred svoj 15. rođendan, ostavila je poruku u kojoj je obećala porodici da će se vratiti. "Kunem se, vratiću se. Žao mi je", pisalo je u poruci. Verujući u reči svoje ćerke, njena...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.