Tinejdžerka iz Crne Gore ubijena u Australiji

Izvor: Blic, 19.Mar.2015, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tinejdžerka iz Crne Gore ubijena u Australiji

Maša Vukotić (17), tinejdžerka srpskog porekla, koja se iz Bijelog Polja u Crnoj Gori preselila u Australiju ubijena je u utorak uveče. Policiji se predao čovek koji je priznao ubistvo.

Policiji u Melburnu predao se čovek za koga se sumnja da ima veze sa ubistvom u tom gradu 17-ogodišnje Maše Vukotić, koja je poreklom iz Crne Gore, javljaju australijski mediji.

Predao se čovek koji je pokazan na snimku sa obližnje kamere, koji je objavila policija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Inspektor Majkl Hjuz rekao je da je taj muškarac, starosti oko 20 godina, bio poznat policiji.

Policija je saopštila da nastavlja istragu.

Devojka je napadnuta u utorak, 17. marta u 18.50 časova u istočnom predgrađu Melburna.

Maša Vukotić, poreklom iz Bijelog Polja, izbodena je na smrt u "nasumičnom napadu" u parku nedaleko od svoje kuće u predgrađu Donkaster.

U sredu, 18. marta popodne, policija je objavila deo snimaka sa obližnje kamere na kojem se vidi muškarac u tamnoj odjeći kako trči sa mjesta zločina.

Maša Vukotić bila je učenica devojačkog koledža Kenterberi i uskoro je trebala da polaže maturu, a kako navode mediji, reč je o devojci "iz familije srpskog porekla koja se doselila iz Crne Gore".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tinejdžerka srpskog porekla iz Crne Gore ubijena u Australiji

Izvor: Blic, 19.Mar.2015

Maša Vukotić (17), tinejdžerka srpskog porekla, koja se iz Bijelog Polja u Crnoj Gori preselila u Australiju ubijena je u utorak uveče. Nedugo nakon zločina, policiji se predao Šon Pirs, osuđivani silovatelj, koji je priznao ubistvo...Policiji u Melburnu predao se čovek za koga se sumnja da ima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.