Tigar ujeo čoveka u zoološkom vrtu Stiva Irvina

Izvor: Press, 26.Nov.2013, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tigar ujeo čoveka u zoološkom vrtu Stiva Irvina

Portparol službe za spasavanje helikopterom RACQ je izjavila da je muškarac, za kojeg se veruje da je trener životinja u pomenutom zoološkom vrtu, severno od grada Brizbejna, u teškom stanju, prenela je agencija AFP.
Prema medijskim izveštajima, muškarac je pronađen sa dve ubodne rane u vratu, ali u svesnom stanju.
Zoološki vrt "Australija zu" je popularnim učinio Stiv Irvin, zvezda popularnog dokumentarca "Lovac na krokodile", koji je preminuo 2006. od uboda raže u srce.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Tigar ujeo čoveka u zoološkom vrtu

Izvor: Večernje novosti, 26.Nov.2013

BRIZBEJN - Jednog muškarca je u zoološkom vrtu kojeg vodi porodica pokojnog "lovca na krokodile" Stiva Irvina danas za vrat ujeo tigar, nakon čega je on prevezen u bolnicu, izvestili su australijski mediji.Portparol službe za spasavanje helikopterom RACQ je izjavila da je muškarac, za kojeg se veruje...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.