Izvor: Danas, 11.Apr.2011, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teroristički napad u metrou?

U eksploziji koja se juče dogodila u glavnom gradu Belorusije, povređeno je više od 12 ljudi, a neki od njih su u kritičnom stanju, prenose elektronski mediji vesti agencija iz Rusije i Belorusije. Uzrok ove detonacije na stanici metroa u Minsku juče poslepodne nije bio poznat, mada je bilo tvrdnji da je reč o terorisitčkom aktu.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TERORISTIČKI NAPAD U MINSKU, DESETINE MRTVIH

Izvor: Kurir, 12.Apr.2011, 10:47

MINSK - U eksploziji na stanici metroa u Minsku poginulo je 11 ljudi, a 126 njih je prebačeno u bolnicu, od kojih se 22 nalaze u kritičnom stanju, saopštio je predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko...Lukašenko, koji je ranije rekao da je podrivanje mira i stabilnosti cilj onih koji su odgovorni...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.