Terminator više nije guverner Kalifornije

Izvor: Vesti-online.com, 03.Jan.2011, 03:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Terminator" više nije guverner Kalifornije

Popularni "Terminator", junak holuvudskih akcionih filmova i bivši mister Univerzum Arnold Švarceneger, od danas prestaje da obavlja funkciju guvernera Kalifornije, posle dva mandata provedena na tom mestu.

Švarcenegera će u kancelariji zameniti dosadašnji državni tučilac, demokrata Džeri Braun. "Terminator" inače nije ni mogao da ostane na mestu guvernera, jer zakon dozvoljava samo dva mandata za tu funkciju.

Međutim, i da nema tog zakona, teško je da bi republikanci >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ostavili 38. guvernera Kalifornije na tom mestu, s obzirom na to da ga, prema poslednjim anketama, podržava sa 22 odsto glasača.

Naime, nezaposlenost koja je u Kaliforniji dostigla 12,4 odsto, kao i deficit od 28 milijardi dolara, razlog su zbog kojeg narod ne voli Švarcenegara u istoj meri kao kad je bio aktivniji glumac, što bi verovatno bio signal za stranku da menja loš kadar...

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.