Izvor: Blic, 09.Jun.2017, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tereza Mej NE PODNOSI ostavku

Tereza Mej neće podneti ostavku, piše Independent pozivajući se na izvore iz Konzervativne partije.

Posle izjave lidera laburista Džeremija Korbina da je došlo vreme da Tereza Mej podnese ostavku jer su izborni rezultati pokazali da je ona "izgubila glasove, podršku i poverenje glasača", oglasila se i "Siti grupa" navodeći da je verovatno da će premijerka podneti ostavku pošto nije osvojila većinu.

"Sledi period političke neizvesnosti", navela je "Siti grupa".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Mej je noćas poručila je da je zemlji potreban period stabilnosti i da će ona preuzeti odgovornost za to, ako osvoji većinu.

"Trenutno, više nego išta, zemlji je potreban period stabilnosti", rekla je Mej, preneo je Rojters.

Prema trenutnim podacima, konzervativci će imati 313 mesta u parlamentu, laburisti 260, Škotska nacionalna partija 35, a liberaldemokrate 12. To znači da su torijevci izgubili većinu u parlametnu. Izlasnost je bila 68,7 odsto.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tereza Mej NE PODNOSI ostavku, čeka se njeno obraćanje

Izvor: Blic, 09.Jun.2017

Tereza Mej neće podneti ostavku, piše Independent pozivajući se na izvore iz Konzervativne partije. Britanska premijerka Tereza Mej uskoro će se obratiti javnosti...Posle izjave lidera laburista Džeremija Korbina da je došlo vreme da Tereza Mej podnese ostavku jer su izborni rezultati pokazali...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.