Telo muškarca iz BiH pronađeno u Stokholmu

Izvor: RTS, 09.Jan.2020, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telo muškarca iz BiH pronađeno u Stokholmu

Muškarac poreklom iz Tuzle pronađen je mrtav u svom stanu u Stokholmu. Prema podacima policije, njegovo telo je bilo u stanu više od tri godine. Niko ga nije tražio.
Telo je pronađeno nakon prijave jednog od komšija koji je provirio u njegov sandučić i shvatio da pošta i dalje dolazi na njegovo ime te da se on nije, kako je mislio, negde odselio. Kada je policija ušla u stan dočekala ih je gomila >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pošte, svetlo je bilo upaljeno, kao i radio, prenosi Kliks.

"Teško je reći zbog čega niko nije prijavio njegov nestanak. Očigledno ga niko nije zvao niti tražio", rekao je policijski inspektor Viktor Adolpson.
Komšije su ga opisale kao dobro obučenog, šutljivog i stalno samog. U Švedsku je došao u svojim šezdesetim godinama. Tada je vlastima rekao da ima dve sestre, ali ih policija nije pronašla.
"Bio je u penziji i dane je provodio izlazeći u šetnju. Bio je sramežljiv jer nije puno pričao", rekla je jedna od komšinica, prenosi sajt aftonbladet.se.
Bosanac, čije ime nije objavljeno, biće sahranjen na groblju u Stokholmu sredinom ovog meseca.
Policija čeka izveštaj forenzičara kako bi se utvrdio uzrok smrti.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

MISTERIOZNA SMRT: Muškarac iz Tuzle pronađen MRTAV u Stokholmu posle TRI GODINE

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2020, 08:35

Policajci pronašli poštu i upaljen radio...Muškarac 80-ih godina poreklom iz Tuzle pronađen je mrtav u svom stanu u Stokholmu, a prema podacima policije, njegovo telo je bilo u stanu više od tri godine pošto ga niko nije tražio...Telo je pronađeno nakon prijave jednog od komšija koji je provirio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.