Telo dečaka - slepog putnika pronađeno u američkom vojnom avionu

Izvor: Radio 021, 30.Jul.2014, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telo dečaka - slepog putnika pronađeno u američkom vojnom avionu

U američkom vojnom avionu otkriveno je telo slepog putnika - dečaka koje se nalazilo u delu za teret.

Telo je otkriveno kada je avion sleteo u Nemačkoj.

Inicijalne informacije sugerišu da se dečak ukrcao kada je posada C-130 aviona bila u Maliju. Portparol Pentagona Džon Kirbi kazao je da je slepi putnik bio muškog pola i tamne pute, i verovatno afričkog porekla.

"Nije još utvrđeno kada i gde je ušao u avion. Sigurnost je sada pod istragom. Trudimo se da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << obezbedimo sigurnost koliko kog možemo u zabačenim lokacijama. Kada saznamo šta se dogodilo radićemo na tome", rekao je Kirbi.

Telo dječaka je predato vlastima u Nemačkoj koje će obaviti obdukciju i identifikaciju. Nije poznato koliko dečak ima godina.

U aprilu ove godine dogodio se sličan incident kada je 15-godišnji dečak iz Somalije bio skriven u avionu koji je leteo iz San Hozea na Havaje. Dečak je preminuo zbog nedostatka kiseonika i vrlo niskih temperatura u tovarnom delu aviona.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.