Teksas, telo veterana pronađeno u stanu posle tri godine

Izvor: RTS, 23.Nov.2019, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teksas, telo veterana pronađeno u stanu posle tri godine

Mornarički veteran Ronald Vejn Vajt pronađen je mrtav u svom stanu u gradu Desoto u američkoj državi Teksas. Nakon obdukcije je utvrđeno da je Vajt preminuo pre tri godine.
Ronald Vajt, koji je imao 51 godinu kada je umro, bio je mornarički veteran, a putovao je po svetu radeći kao zastupnik kompanije koja se bavi namenskom industrijom, objavila je lokalna televizija WFAA.
Vajtova majka Doris Stivens >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je rekla da ju je sin zvao telefonom najmanje dva puta mesečno, ali su pozivi su prestali pre tri godine.
Istraga na njegovim poslednjim prebivalištima nije pokazala ništa.
Pošto je u pitanju bila odrasla osoba koja je često putovala, iz policije su porodici rekli da potraga za Vajtom neće biti sprovedena kao za nestalom osobom.
Telo je pronađeno prošle nedelje tokom provere stanova u kojima nije korišćena voda.
Stan je izolovan od ostatka zgrade, a smrad se nije širio zbog toga što su prozori bili dobro zatvoreni i zato što stan ima dobru izolaciju.
Najam je bio plaćen putem trajnog naloga kojim se novac automatski prebacivao sa Vajtovog računa, dok se automobil koji je bio u njegovom vlasništvu nalazi u javnoj garaži u centru Desotoa.
Još uvek se vrše toksikološke pretrage kako bi se utvrdio uzrok smrti.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

MARINAC TRI GODINE LEŽAO MRTAV U STANU, NIKO GA NIJE NAŠAO: Majka prijavljivala nestanak, računi se automatski plaćali!

Izvor: Kurir, 24.Nov.2019, 14:21

Veteran američke mornarice čije je telo pronađeno u njegovom stanu u Dalasu u Teksasu umro je pre čak tri godine, što je otvorilo niz pitanja u kakvom to otuđenom svetu živimo.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.