Talačka kriza na severu Francuske

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Nov.2015, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Talačka kriza na severu Francuske

Jedan ili više naoružanih muškaraca uzelo je taoce u gradu Rubeu na severu Francuske, javlja AFP napominjući da nije jasno da li to ima veze sa terorističkim napadima u Parizu od 13. novembra.

Francuska agencija ističe da u gradonačelnikovoj kancelariji smatraju da bi se moglo raditi o pljački, tokom koje su uzeti taoci.

Specijalne policijske snage su raspoređene po gradu, kažu u kancelariji gradonačelnika Rubea, koji se nalazi na belgijskoj granici.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
Rojters javlja, pozivajući se na policijske izvore, da su se tom prilikom čuli pucnji.

"Operacija je u toku pošto su uzeti taoci. Ispaljeni su hici i čitav kraj je blokiran. Direktor banke i njegova porodica su možda uzeti za taoce", rečeno je Rojtersu u policiji.

Izvori bolničkih i vatrogasnih službi potvrdili su Rojtersu da se u Rubeu, odvija operacija, ali nisu mogli da iznesu više detalja.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.