Tako to rade Kinezi! Cela pruga za 9 sati (VIDEO)

Izvor: Mondo, 23.Jan.2018, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tako to rade Kinezi! Cela pruga za 9 sati (VIDEO)

Kineski radnici su još jednom demonstrirali svoje neverovatne sposobnosti.

Ok0 1.500 radnika samo devet sati je postavljalo šine za novu železničku stanicu u provinciji Fudžijan.Ovo samo Japanci mogu! (VIDEO)

Sedam vozova i 23 bagera korišćeno je za taj posao, prema rečima supervizora radova.

Video kojim je zabeležen ovaj događaj, pokazuje radnike koji povezuju tri velike železnice - Ganlong, Genruilog i Zhanglong sa novom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Nanlong.

Novo kinesko čudo! Kao feniks...(VIDEO)

Oni su za ovo vreme postavili i neophodnu signalizaciju i prateću opremu za nadgledanje stanja na prugama.

Kineska novinska agencija Sinhua izvestila je da su se radovi odvijali na Nanlong železničkoj stanici u gradu Longjan. Počeli su 19. januara i završeni već narednog dana.



Izvor: youtube

Projekat je završen tako brzo zato što su radnici bili podeljeni u sedam jedinica kako bi simultano radili različite poslove, rekao je Zhan Daosong, zamenik menadžera kineske kompanije Tiesiju Civil Engineering Group, koja je zadužena za izgradnju železnice.

AZIJSKA PLUĆA: Čudo niklo u Kini (VIDEO)

Očekuje se da će gradnja Nanlog železničke pruge biti gotova do kraja ove godine. Biće dugačka 246 kilometara, i treba da spoji glavni transport između jugoistočnog dela Kine i centralnu Kinu.

Vozovi će na njoj moći da razviju brzinu do 200 kilometara na sat.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Za noć: Šta sve Kinezi urade za 9h VIDEO

Izvor: B92, 23.Jan.2018

Kineski radnici demonstrirali su još jednom svoju neverovatnu efikasnost...Oko 1.500 njih su za samo devet sati postavili koloseke na novoj železničkoj stanici u provinicji Fudžian, na jugu Kine...Sedam vozova i 23 bagera bilo je dovoljno da se izvede taj ogroman posao...Video snimak pokazuje kako...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.