Izvor: Blic, 08.Jul.2023, 13:54

TUGA U ZAGREBU Umrlo novorođenče zaraženo enterovirusom: Od prvog dana je bilo u teškom stanju

Novorođenče koje je sredinom juna zbog enterovirusa iz Opšte bolnice "Dr Anđelko Višić" hitno prevezeno na Infektivnu kliniku "Dr Fran Mihaljević" u Zagrebu preminulo je danas. Reč je o detetu koje je od prvog dana zaraze bilo u teškom stanju, i lekari su svim silama pokušavali da mu sačuvaju život.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUZA SUZU SUSTIŽE! Preminula beba od enterovirusa

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023

Reč je o detetu koje je od prvog dana zaraze bilo u izuzetno teškom stanju te su se lekari borili za njegov život...Iz bjelovarske Opšte bolnice Dr. Anđelko Višić potvrdili su da je preminulo dete koje je bilo zaraženo enterovirusom...Beba je nakon zaraze iz bjelovarske bolnice sredinom juna...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.