TROJICA MUŠKARACA UBIJENA, ŽENA TEŠKO RANJENA

Izvor: Kurir, 10.Jun.2011, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TROJICA MUŠKARACA UBIJENA, ŽENA TEŠKO RANJENA

BERLIN - Najmanje trojica muškaraca su mrtva, a jedna žena teško ranjena u porodičnoj drami u mestu Lerah, u pokrajini Baden-Virtemberg, čiji je motiv, prema prvim procenama istrage, izgleda, ljubomora. Među mrtvim su prijatelj i bivši muž teško povređene žene, kao i sin, jednog od učesnika ove tragedije, špekulišu mediji.

Policija je samo saopštila da je, prema dosadašnjem toku istrage, do tragedije došlo prošle noći i da su sve tri žrtve muškog pola, a teško povređena >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je žena.

Povodom ove tragedije reagovala je i gradonačelnica Marion Daman, izaržavajući žalljenje zbog nesreće u tom gradu, koji je, kako podsećaju mediji u septembru lane, bio mesto krvoprolića, kada je jedna 41- godišnja žena, advokat po zanimanju, ubila troje ljudi, svog sina, muža s kojim je živela odvojeno i još jednu osobu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.